General Website Goofs and Errors

LoopyPanda

Black Jacket
For any "bugs, goofs, errors or general problems, you may encounter (such as random logging out or other issues), feel free to post in here. You might not be the only one! Since the site is in its baby days, we'll expect a few bugs to pop up here and there. It will be of great help should you post any you encounter here-- it helps us fix the problems quickly. B)
 

Raditzthehairball

Blue Jacket
Hi~
I already ticked the "remember me" box but when I go to the site it always make me log in again :/ Also, when I finally logged in, it redirect me to where I was but I was still a guest. I have to move to another place then come back to finally get to write or edit my post.

Please look into it,

Thanks ^^
 

Freak

Blue Jacket
Raditzthehairball said:
Hi~
I already ticked the "remember me" box but when I go to the site it always make me log in again :/ Also, when I finally logged in, it redirect me to where I was but I was still a guest. I have to move to another place then come back to finally get to write or edit my post.

Please look into it,

Thanks ^^

I've made some changes and I think it fixed the problem. It had to do with how your browser handled the cookies.
 

fullblue

Green Jacket
You probably already know it, the front page seems to be broken

Code:
Warning: require_once(./global.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/boogaloo/public_html/index.php/index.php on line 18

Fatal error: require_once(): Failed opening required './global.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/boogaloo/public_html/index.php/index.php on line 18
 

Frenzied Shadow

Blue Jacket
Good thing he's on top of it. I'm auto-signed in amd when I click a topic or forum it directs me to the hompage. When I relog its fine. Could that be part of the maintenance?
 

ShineCero

Administrator
Staff member
Yeah. I was doing some maintenance of the forum. Everything should resolved for the most part. Does it still happen? Try clearing your cookies and cache and see if that occurs again.

It seems that they're reports of when members go on their mobile devices (particularly the iPhone), they get redirected to the front page. I'm searching for solution as we speak. Thank you for being so patience and giving us the update of forum to improve for your stay.
 

Frenzied Shadow

Blue Jacket
I've mostly been using my cell phone to post here, but the problem is resolved. Awesome job Shine :D
 
Top