General Website Goofs and Errors

LoopyPanda

Black Jacket
Sorry for the necropost but I figure it fits best in this thread.

Looks like the spoiler function was recently replaced, but for me, it shows all the content that is placed within the spoiler by default on my end, like this:
8FbDdnf.png


As many spoiler buttons shouldn't be doing by default. It should logically be hiding any content within that we can access by clicking the top. We shouldn't be scrolling and clicking to hide them. 

Not sure if this is a bug in itself or not. Hopefully fellow users can verify if they see spoiler tabs doing this on their end.
Specs: I'm seeing this via the Google Chrome app on my phone.
 

LoopyPanda

Black Jacket
Okay, so, I spotted a semi weird anomaly;

There's an emote called d/e/d (ded without the sashes), but for some reason, it appears in any word containing the letters d-e-d strung together, without the :: you typically require to make the emoticon appear. Is this some weird automatic thing? Because I imagine that can make posts seem nonsensical in certain points (I didn't see it doing this until today)

Check it out, nerd.
 

ShineCero

Administrator
Staff member
There's an error going around when you use quick reply to post, it automatic subscribes you. This is part of the error during the upgrade. Hopefully a fix will be release soon, so avoid using quick reply until it is resolved.
 

Tadashi

Blue Jacket
The "reply" and "Quote" buttons don't work for me. "Reply" shows me a blank page as if I had no internet connection and "Quote" seems to be working but when I click "quote post now" it does nothing.
 

ShineCero

Administrator
Staff member
Tadashi said:
The "reply" and "Quote" buttons don't work for me. "Reply" shows me a blank page as if I had no internet connection and "Quote" seems to be working but when I click "quote post now" it does nothing.

Hi Tadashi!

Mind provided a screenshot, along with the devices and browser you are using?
 
Top